Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Fritidsgårdar

Biljardbollar.

På Sotenäs fritidsgårdar är det du tillsammans med fritidsledarna som utformar verksamheten. Här har du möjlighet att utveckla ditt intresse eller kanske testa på något helt nytt.


Det finns två fritidsgårdar i kommunen – Abbagården i Kungshamn och Gårn i Hunnebostrand.


Sotenäs fritidsgårdar har ambitionen att skapa en atmosfär där alla känner sig välkomna, inkluderade och får lov att vara precis som de är. Vi jobbar aktivt med att göra verksamheten mer inkluderande dels genom ett aktivt jämlikhet- och jämställdhetsarbete och utgår från en verksamhetsidé som bygger på engagemang, ansvarstagande och aktivt deltagande.KEKS

Vi på fritidsgårdarna jobbar efter en verksamhetsidé som formulerats av KEKS (Kvalitet och kompetens i samverkan). Det innebär att vi utgår ifrån att fritidsgårdsverksamheten bygger på aktivt engagemang och deltagande. Vi tror att unga som får möjlighet att vara med och delta och utveckla sitt intresse växer som individer och tillägnar sig viktiga förutsättningar användbara i livet.


Läs mer om KEKS och deras verksamhetsidé i högerspalten.


Har du någon fråga om vår verksamhet eller kanske vill komma titta utanför öppettid då går det bra att kontakta Johan Hedin som är fritidsgårdarnas samordnare.


Publicerad: | Senast ändrad:

Dela detta innehåll

Johan Hedin

Fritidsledare

 

johan.hedin@sotenas.se

0702- 45 48 44

Christoffer Heijerdahl

Fritidsledare

 

christoffer.heijerdahl@sotenas.se

0702-18 81 81

ALBA BERGELING

Fritidsledare


alba.bergeling@sotenas.se

0702-566 38 20