Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Kartportal

Kartor och geografisk information, GIS

Kartor är viktiga underlag i kommunens verksamheter. Vi uppdaterar regelbundet våra kartor och de flesta finns i digitalt format. GIS (geografiskt informationssystem) är ett system som används för att samla in geografisk data. Data blir på detta sätt möjlig att presentera på digitala kartor, till exempel på kommunens interna kartportal eller externt mot allmänheten.


Vår kartportal

I vår kartportal kan du bland annat hitta information om skolor, förskolor, detaljplaner, båtplatser, vandringsleder och sevärdheter. Kartorna fungerar både i dator, surfplatta och i mobil.


På Lantmäteriet finns en öppen karta, kallad min karta, för dig som är intresserad av att titta på eller skriva ut gränser och detaljerad fastighetskarta. Notera dock att läget på gränserna kan vara felaktigt. Länken hittar du under relaterad information.


Lantmäteriet har även en e-tjänst, min fastighet, där du som fastighetsägare kan logga in med e-legitimation och hämta hem t.ex. gällande tomtkartor. Även den länken finns under relaterad information.


Välj karta

Publicerad: | Senast ändrad:

Dela detta innehåll