Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Tillförordnad förvaltningschef

Gunnar Erlandsson, tillförordnad förvaltningschef för omsorgen i Sotenäs kommun.

Gunnar Erlandsson är sedan 6 augusti tillförordnad förvaltningschef för vård och omsorg i Sotenäs kommun.

Han är i grunden sjuksköterska, men har varit chef i olika roller sedan 1982. Han har bland annat varit äldreomsorgschef i Vänersborgs kommun under många år och senast arbetade han som socialchef i Åmåls kommun.
”Jag kommer att arbeta åtminstone fram till jul i Sotenäs och ska bland annat vara med och arbeta med projektet som ska leda till att alla ska erbjudas heltidstjänster inom omsorgen. Jag har arbetat med likadana projekt i både Vänersborg och Åmål tidigare och vet vilka fallgropar man ska undvika” berättar han.
Gunnar Erlandsson arbetar som konsult och kommer att vara på plats tre dagar i veckan i Sotenäs och arbeta hemifrån två dagar.
”Jag är rak som person och mitt kännetecken är att jag har stor tilltro till personalen. Jag litar på att de gör de uppgifter de blir tilldelade. Får personalen vara med och bestämma, brukar sjuktalen ofta sjunka. Jag är gärna ute i verksamheterna och fikar och pratar med medarbetarna om hur de har det. Jag tycker att det är viktigt att vara synlig i verksamheten” säger han.
Han bor sedan 70-talet i Vänersborg och kommer att pendla till Sotenäs. Han har ett stort sportintresse och spelar golf två dagar i veckan
”Jag är även med på gubbfika på ett konditori i Vänersborg varje måndag. Vi brukar vara 8-17 personer som ses och pratat och fikar. En gång i månaden är jag även med på en frukostträff. Då träffas jag och gamla medarbetare och äter frukost hemma hos varandra.
Sotenäs kommun hälsar Gunnar Erlandsson varmt välkommen och hoppas att han ska trivas hos oss!

 

Vill du komma i kontakt med Gunnar Erlandsson?

Mejla honom: gunnar.erlandsson@sotenas.se

Dela detta innehåll

Jenny Borg

Kommunikatör

 

jenny.borg@sotenas.se

0523 - 66 46 65