Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Maria Josefsson får Årets Kvalitetspris

Kommundirektör Maria Vikingsson, till vänster, delar ut Kvalitetspriset till Maria Josefsson.

Vår anläggningsingenjör Maria Josefsson har mottagit Årets Kvalitetspris!

Kvalitetspriset delas ut av Sotenäs kommun till en medarbetare eller arbetsgrupp som har arbetat med att skapa största möjliga nyttan för kommunens invånare, näringsliv och besökare.

 

Maria Josefsson är den medarbetare som planerar alla planteringar i kommunens offentliga urnor och rabatter. Hon har även planerat den omgjorda Smögenparken, hon har tagit initiativ till alla vackra vårlöksplanteringar och till påskträden som smyckas av skolbarn, liksom trä-äggen som också dom målades av skolbarn och sattes upp runt om i våra samhällen den här påsken. Hon är också initiativtagare till att kommunen övergivit påskfjädrar och gått över till ullbollar i våra offentliga påskdekorationer.

 

Kvalitetsgruppens förslag till vinnare och motivering:

”Maria Josefsson har de senaste fyra åren arbetat med att förbättra och förhöja kvalitén i kommunens offentliga miljöer. Hon har visat att det på ett fantasifullt och idérikt sätt går att lyfta fram kommunen och skapat delaktighet och nytta elever, invånare och besökare genom att arbeta förvaltningsgemensamt där elever deltagit i skapandet av dekorationer runt om i kommunens samhällen.”

 

Priset, diplom, blommor och 5 000 kr till utbildande syfte, delades ut av kommundirektör Maria Vikingsson:

”Det är väldigt roligt och viktigt att kunna ge den här uppskattning till våra medarbetare. Maria är en mycket värdig pristagare eftersom hon verkligen har smyckat vår kommun på ett fint sätt” sade hon.

 

Maria Josefsson var både stolt och rörd efter prisutdelningen:

”Jag blev så överraskad. Att få det här priset känns fantastiskt! Det är också väldigt roligt att juryn gav en så bred motivering. Stort tack!” sade hon.

Dela detta innehåll

Jenny Borg

Kommunikatör

 

jenny.borg@sotenas.se

0523 - 66 46 65