Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Fullsatt företagarfrukost

Det kom många deltagare till höstens första företagarfrukost.

Kommunens upphandlare Marina Bragd Karlsson höll föredrag om upphandling.

Det var det fullsatt på kommunens första företagarfrukost under hösten!

Frukostvärd var Sotenäs Symbioscentrum. Vuxenutbildningens rektor Tommy Pettersson berättade om vilka utbildningar som man erbjuder och vilka stora möjligheter man har att till exempel skräddarsy utbildningar som passar våra lokala företags rekryteringsbehov.

Temat för näringslivsfrukosten var upphandling och kommunens upphandlare Marina Bragd Karlsson höll ett uppskattat föredrag där hon berättade om varför kommunen måste göra upphandlingar, vilka fallgropar som finns och vilka upphandlingar som är på gång i Sotenäs kommun. Smögen Dyk och Upplevelse gjorde en presentation av sitt företag och berättade om den spännande verksamhet de bedriver med dykning, snorkling, kajakuthyrning och vandrarhem bland annat.
Programpunkten ”Heta stolen” innebär att någon person blir ”grillad” av kommunens kommunikatör Jenny Borg. Idag var det kommunchefen Maria Vikingsson som berättade om varför hon blivit så uppmärksammad för sitt arbete mot mutor, jäv och korruption och hur Sotenäs kommun arbetar med de här viktiga frågorna.
Nästa företagarfrukost äger rum på Johannesviks Camping den 14 november. Då är temat besöksnäring. Varmt välkomna!

Dela detta innehåll

Sara Hellman

Kommunikationsansvarig


sara.hellman@sotenas.se

0523 - 66 46 65