Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Publicerad:

Årets julklapp till medarbetarna ger trippel vinst

Therese mancini och turistföreningens ordförande Anders Olsson framför en julgran med rabatthäften i händerna

Rabatt i massor av butiker, samtidigt som föreningslivet sponsras. Årets julklapp till dom anställda i Sotenäs kommun är Sotenäshäftet 2024, en klapp som gör nytta på flera sätt.

Sotenäshäftet för handel och föreningsliv 2024 ger innehavaren rabatt i massor av lokala butiker. Det säljs vanligtvis av kommunens föreningar som får en summa till sin föreningskassa per sålt häfte.
Och även om kommunen inte köpt sina julklappar direkt av en förening så kommer det dom ändå till del.


"Överskottet från de 1050 exemplar av Sotenäshäftet 2024 som kommunen köpt fördelar vi proportionellt på de föreningar som redan är med och säljer", säger Anders Olsson som är ordförande för Sotenäs turistförening som ligger bakom rabatthäftena.
"Så det blir vinst för föreningarna även om dom inte säljer direkt.

 

Att hitta en sak som passar alla anställda är en omöjlig uppgift. Men i rabatthäftet är utbudet brett och chansen att alla ska hitta något användbart är god.

 

"Genom att välja den här julklappen kan vi lätta lite på trycket i plånboken för våra medarbetare inför jul. Samtidigt stöttar vi både föreningslivet och våra lokala handlare som kanske får några extra kunder på grund av rabatterbjudandet", säger Therése Mancini, kommunalråd.

"Det känns jättebra."

Dela detta innehåll