Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

Rekryteringsdagar 2023

 

År 2022 körde AH Automation, i egen regi, en satsning där man stod på Smögen och träffade folk och marknadsförde sig själv som arbetsgivare! Det initiativet tar vi nu vidare i en större gemensam satsning där vi marknadsför hela kommunen som en fantastisk plats att arbeta, bo och leva i!

Syftet är att träffa besökare och delårsboende och visa på alla olika karriärmöjligheter som finns i Sotenäs. De som medverkar som utställare representerar i första hand hela kommunens näringsliv, sekundärt sitt eget företag.

Kommunen hanterar det praktiska och har sökt tillstånd hos polisen om att få sätta upp ett tält på Ringareskär på Smögen den 12:e och 13:e Juli. Bemanning av tältet delas upp mellan representanter från de företagen som vill medverka.

Medverkande företag får gärna ta med give-aways och broschyrer om sin egen verksamhet. Kommunen har med broschyrer om kommunen.

 

Mål

Målet med dessa dagar är att hitta personer som kan vara intresserade av att flytta hit och som har en profil som näringslivet är intresserade av att anställa. Vi kommer samla in kontaktuppgifter med bland annat utbildning, yrke, intressen. Dessa kommer sedan distribueras till medverkande företag och ansvaret att ta vidare kontakt ligger sedan på respektive företag.

 

Intresseanmälan och ”inför-möte”

Är ni intresserade att medverka så meddelas detta till fredrik.handfast@sotenas.se eller micael.gustafsson@sotenas.se senast 25:e Maj. Därefter inbjuds ni till ”inför-möte” som preliminärt hålls den 8:e Juni kl 8.30-10.00. Där planerar vi bemanning och pratar ihop oss inför rekryteringsdagarna.

 

Frågor?

Ställs till Fredrik Handfast, 072-2033785, eller Micael Gustafsson, 070-2144915.

Publicerad: | Senast ändrad:

Dela detta innehåll

Fredrik Handfast

tf chef näringsliv och utveckling


fredrik.handfast@sotenas.se

072 - 203 37 85