Sotenäs kommunvapen, länk till startsida

2. Ansökan

När du bestämt dig för vilken anläggning du vill ansöka om använder du vår e-tjänst för ansökan, du behöver ett svenskt bank-id för att kunna använda e-tjänsten. När du skickar ansökan från E-tjänsten hamnar den direkt på rätt stället och kan registreras i vårt verksamhetssystem.

 

Om du inte har ett svenskt bank-id kan du använda PDF-blanketten i stället, länken finns i högersplaten på sidan. Ansökan kan skickas via e-post till miljoenheten@sotenas.se eller via post: Sotenäs kommun, Parkgatan 46, 456 80 Kungshamn.

 

För att underlätta handläggningsprocessen behöver ansökan vara komplett och innehålla de kartor och bilagor som krävs för att en prövning av ansökan kan göras. Se information i högerspalten för ytterligare information om vad som ska finnas med i ansökan. Använd gärna Lantmäteriets tjänst "Min karta" för att skapa kartor till ansökan, se länk i högerspalten.

 

Ärendena hanteras i den ordning de inkommit till oss så tänk på att skicka in ansökan om enskilt avlopp i god tid, då det kan förekomma långa handläggningstider.

Publicerad: | Senast ändrad:

Dela detta innehåll