Sotenäs kommun, länk till startsidan

Evenemang

Bohusläns kommuner och besöksnäringens aktörer samverkar kring Bohuslän som destination. Samtliga elva kommuner har enhälligt beslutat att verka för Ett enat Bohuslän i besöksnäringsfrågor samt att vi har samlats och enats kring en gemensam värdegrund för varumärket Bohuslän. Målet är att tillsammans bygga ett riktigt starkt och attraktivt varumärke och göra Bohuslän känt i världen. 

 

Marknadsföring av ditt evenemang på Sotenäset

Har du tips på evenemang som sker i Sotenäs kommun är du välkommen att skicka in detta till oss. Detta gäller enstaka evenemang, har du tips på aktivitet som pågår under längre period kontaktar du Sotenäs Turism, se kontaktuppgifter nedan.

Vi kommer att granska texter innan publicering. Vi förbehåller oss även rätten att ej publicera evenemang som anses diskriminerande eller kränkande för individer eller vissa samhällsgrupper. Möten eller sammankomster som endast riktar sig till medlemmar eller politiska grupper publiceras ej.

Evenemanget kommer att synas på www.sotenasturism.selänk till annan webbplats under rubriken Evenemang. Större evenemang syns även på www.bohuslan.comlänk till annan webbplats samt www.vastsverige.comlänk till annan webbplats

Vi bör ha in ditt evenemang i god tid, minst en vecka innan evenemanget äger rum!

Lämna uppgifter om ditt evenemang här

Kontakt
Sotenäs Turism
Tel. 0523-66 55 50
info@sotenasturism.se

Tips och råd för dig som ska arrangera ett evenemangPDF

Senast ändrad: 2017-05-17

Läs mer

Länkar

Kontakta

Sotenäs kommun
Parkgatan 46
456 80 Kungshamn
Telefon: 0523-66 40 00
Skicka e-post till »
Sotenäs kommun
Parkgatan 46, 456 80 Kungshamn | 0523-66 40 00 | info@sotenas.se | om cookies