Sotenäs kommun, länk till startsidan

Mariette vann må-bra-bingon

Må bra-bingo? Kan det verkligen vara något att ha? Jajamensan!

Kost- och städenhetens chefer kom med förslaget att de medarbetare som ville, skulle delta i en må bra-bingo för att öka trivseln. Det innebär att man utför olika aktiviteter och kryssar för en ruta för varje aktivitet man har gjort. Den som efter ett visst antal veckor kryssat för flest rutor vinner.
Vad var det då för aktiviteter som deltagarna skulle utföra? Ja, det fanns till exempel en aktivitet som innebar att man skulle dricka 1,5 liter vatten på en dag, en annan var att man skulle gå eller cykla till affären och en tredje att man skulle gå en promenad med en arbetskamrat.
Ett tiotal medarbetare deltog i må bra-bingon och den som slutligen vann var Mariette Johansson, kokerska i köket på Sotenässkolan.
"Det har inte varit så svårt, men vi som var med i bingon gick verkligen in för det och vi skojade mycket på jobbet om det. Det blev något positivt för alla" säger hon.
En aktivitet innebar att deltagarna skulle göra något kulturellt.
"Jag såg att Kulturskolan hade en konsert, så jag den gick jag på. Det hade jag nog inte gjort annars, så den här må bra-bingon innebar att man fick lust att göra saker som man vanligtvis inte gör" påpekar Mariette.
Hon har nu fått ett presentkort från Kustcharken i vinst och är inte främmande för att delta i en till må bra-bingo:
"Absolut! Det var jätteroligt!"

Senast ändrad: 2017-03-15

Må bra-bingo

Mariette Johansson, glad vinnare.

Nyheter
Sotenäs kommun
Parkgatan 46, 456 80 Kungshamn | 0523-66 40 00 | info@sotenas.se | om cookies