Sotenäs kommun, länk till startsidan

Kultur- och fritidsmässa anordnas

Våren 2017 ska för första gången en Kultur- och fritidsmässa anordnas i Sotenäs kommun.

Kultur- och fritidsmässan innebär en möjlighet att visa upp bredden och mångfalden av  olika kultur- och fritidssysselsättningar för kommunmedborgare både från Sotenäs och närliggande kommuner.

Syftet med Kultur- och fritidsmässan är att alla föreningar, organisationer och klubbar ska få möjlighet att visa upp sin verksamhet och de lokala kultur- och fritidsaktiviteter som erbjuds i Sotenäs kommun. Målsättningen är att kunna erbjuda kommunens innevånare en meningsfull och aktiv fritid och för föreningar, organisationer och klubbar att rekrytera nya medlemmar.

Vid mässan finns möjlighet till prova-på verksamhet av inomhus såväl som utomhusaktiviteter. Ta del av uppträdanden, utställningar av bilder och filmer, intressanta föreläsningar och berättelser, lotterier med mera. Sotenäs kultur-och fritidsförvaltning informerar och visar upp den kommunala kultur- och fritidsverksamheten och delar ut årets kultur-och idrottspris. Kommunens partiföreningar med förtroendevalda representanter finns på plats för att ge information, besvara frågor från allmänheten och berätta mer om kommunens framtidsplaner.

För alla lekfulla barn som är lek- och äventyrssugna ställer Nöjesankaret ut hoppgropar, hinderbanor, hoppmattor och mycket mer på kultur- och fritidsmässan. Radio Sotenäs 95,3 är på plats hela dagen och gör reportage och intervjuer under dagen.

Det är fri entré till mässan.

För mer information: www.kulturfritidsmassan.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Arrangör är en ideell arbetsgrupp i samarbete med Sotenäs kommun, Nöjesankaret, Radio Sotenäs, JBA Media I Bohuslän. Vid frågor kontakta Daniel Nordström, arrangör, 0736-789695.

Senast ändrad: 2016-11-09

Kultur- och fritidsmässa

Staffan Karlander, kultur- och fritidsansvarig, Sotenäs kommun och Daniel Nordström, en av arrangörerna, för Kultur- och fritidsmässan.

Nyheter
Sotenäs kommun
Parkgatan 46, 456 80 Kungshamn | 0523-66 40 00 | info@sotenas.se | om cookies