Sotenäs kommun, länk till startsidan

Företagare, välkommen till Sotenäs!

Möt Tomas Larsson, näringslivs­utvecklare i Sotenäs kommun

Jag har arbetat sedan den 7 januari 2015 som näringslivsutvecklare i kommunen och jag trivs väldigt bra med mitt jobb som är både intressant och utmanande på många sätt. Tillsammans med min fru och våra två katter bor vi i Hunnebostrand sedan november 2014.

Under mina första år har jag träffat många intressanta företagare i kommunen. Sotenäs näringsliv präglas av en mycket stark entreprenörsanda och är bland Sveriges bästa kommuner när det gäller antal företag och nystartade företag per 1000 innevånare.

Företagsklimatet är viktigt på många sätt eftersom det ligger ett stort allmänintresse i att företagen kan utvecklas. Egentligen är det enkelt - går företagen bra gör kommunen det också.

För att vi tillsammans nu ska arbeta för att förbättra företagsklimatet i kommunen har bland annat ett näringslivsråd bildats, företagsfrukostar har startats upp och ett internt arbete på kommunkontoret har startats för att förbättra bemötande och snabbare, men samtidigt säker, handläggning. Att förbättra vårt företagsklimat är en gemensam utmaning, det berör både företagare, tjänstemän och politiker.

Har du några funderingar eller frågor kan du kontakta mig via mail: tomas.larsson@sotenas.se eller via telefon på 0523-66 47 45


Senast ändrad: 2017-01-26

Nyheter
Sotenäs kommun
Parkgatan 46, 456 80 Kungshamn | 0523-66 40 00 | info@sotenas.se | om cookies