Sotenäs kommun, länk till startsidan

Upphandling & e-handel

Pågående upphandlingar

Du hittar alltid en sammanställning över kommunens publicerade upphandlingar i kommunens upphandlingsportal via länken "Publicerade upphandlingar i Sotenäs och norra Bohuslänlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster". Kommunerna Strömstad, Tanum, Munkedal, Lysekil och Sotenäs har ett formaliserat samarbete avseende upphandlingar. Många av upphandlingarna samordnas för alla eller några av kommunerna. Vid samordnade upphandlingar är det i vissa fall möjligt att lämna anbud enbart för Sotenäs kommun. Inom ett tiotal upphandlingsområden samarbetar Sotenäs kommun även med kommunerna Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla. En del av dessa upphandlingar publiceras istället via den kommun som administrerar upphandlingen.

E-handel och fakturaportal

Sotenäs kommun har idag ett samarbete med bland annat företagen Inexchange och Visma SPCS för mottagning av Sve-fakturor. Dessa företag tillhandahåller tekniska lösningar för att leverantörer ska kunna skicka Sve-fakturor till kommunen. Leverantörer till Sotenäs kommun kan även använda andra parter än ovan nämnda, för att sända Sve-fakturor till kommunen.

Du kan som leverantör ta kontakt med Inexchange eller Visma SPCS  för att meddela att du vill sända Sve-faktura till Sotenäs kommun. De hjälper dig med den tekniska delen för att komma igång. De kommer utifrån dina förutsättningar föreslå den mest effektiva lösningen.

Har du som leverantör inget elektroniskt system för fakturering så kan registrering av fakturan ske via en fakturaportallänk till annan webbplats. Fakturan skickas sedan i Svefaktura-format till kommunens e-handelssystem (eBuilder).

Senast ändrad: 2016-05-04

Kundvagn
Läs mer
Kontakta

Petra Hassellöv
Upphandlare
Telefon: 0523-66 45 64
Skicka e-post till »

Ann-Catrine Holst
Leverantörsfakturor, e-handel
Telefon: 0523-66 45 61
Skicka e-post till »

Sotenäs kommun
Parkgatan 46, 456 80 Kungshamn | 0523-66 40 00 | info@sotenas.se | om cookies